Massage team Rotterdam

 

Anouk

10 jaar geleden ben ik in Rotterdam komen wonen en studeerde ik aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Een heerlijke wereld vol creativiteit en muzikaliteit maar toch had ik ook een grote behoefte aan rust, zelfinzicht en  ontspanning.  Mijn avontuur begon toen ik met yoga in aanraking kwam. Ik ben mijn 200- hours Hatha Yoga diploma gaan halen, lessen gaan geven en combineerde ik mijn liefde voor muziek & healing tijdens een opleiding klankschaal healing.

Maar mijn hart begon het hardst te kloppen toen ik de Reiki opleiding ging volgen. Wat een cadeau was dit aan mijzelf! En het bleek ook eens cadeau die ik kon door geven. Reiki bracht mij fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans.  En wat is er mooier dan dit andere mensen ook te mogen geven. Daarvoor ben ik enorm dankbaar.

Welke massage geeft Anouk:

Reiki behandeling

Marie

Drie jaar geleden ben ik begonnen met massage opleidingen.  De eerste in China (Shanghai) en daarna 2 opleidingen in India (Goa).  Sinds 2 jaar ben ik thuis beginnen masseren – voornamelijk voor vrienden en familie – en na mijn tweede opleiding in Goa voelde ik me klaar om een eerste professionele stap te zetten als massage therapist.

Masseren is voor mij meer dan een beroep, het is een passie die elke dag groeit om er meer over te leren en mensen te helpen en een goed gevoel te geven.  Het zal dus niet de laatste keer zijn dat ik met mijn rugzak naar het oosten vertrek voor een nieuwe opleiding.

Welke massage geeft Marie:

Marma massage
Healing massage

 

Barbara

Masseren is voor mij een uit de hand gelopen passie, waar ik voor het eerst kennis meemaakte in de jaren dat ik in Suriname woonde. Als geboren en getogen Surinamer ben ik altijd een mensen mens geweest en heeft het masseren mij dichter bij mezelf en anderen gebracht. 25 jaar geleden kwam ik in Nederland studeren en koos ik eerst voor een paramedische studie. Hierna heb ik 2 sociale studies gedaan en in het laatste ben ik afgelopen jaren als begeleidster bij de naschoolse opvang werkzaam geweest. in 2014 kwam massage weer op mijn pad en ben ik mij hierin verder gaan verdiepen. Inmiddels heb ik diverse trainingen en opleidingen gevolgd, op beurzen gestaan en onlangs op een resort in Suriname gemasseerd. Omdat ik vanuit mijn gevoel werk, heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld en kijk ik ernaar uit om als masseuse bij Balanzs aan de slag te gaan.

Welke massage geeft Barbara:

Klassieke ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage
Chakra energie massage

img_20160805_191242

Brigitte

De liefde voor masseren begon bij Brigitte al op jonge leeftijd. Dit resulteerde in de opleiding sportmassage bij het NGS en diverse massage opleidingen. Na een aantal jaren masseren heeft zij de principes van werken met 1 massagevorm losgelaten en is de massage op de persoon gaan richten. Wat inhoud dat een massage bij Brigitte kan bestaan uit een stukje sport-, ontspanning-, hotstone-, voetmassage. Alles in het belang om de spierspanning en eventuele stress te laten verdwijnen zodat je met een glimlach de studio zal verlaten.

Welke massage geeft Brigitte:

Ontspanningsmassage
Sportmassage
Hot stone massage