bedrijfsyoga

Wil jij jouw werknemers laten groeien op een originele manier? Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde in van body & mind programma’s.  Minder ziekteverzuim, minder verloop, werknemers die tevreden zijn. Wij helpen graag!

Yoga & Meditatie helpen niet alleen om flexibiliteit in lichaam te creëren, maar ook in het hoofd. Het is niet voor niets dat de Harvard Business School Yoga & Meditatie heeft uitgeroepen als 1 van de skills voor executives van de 21ste eeuw.

Dus: Wil jij jouw collega’s eens wat meer laten sprankelen? Een off-site opvrolijken met een Yogales van Balanzs? Wij helpen je graag! Er zijn tal van mogelijkheden bij ons. Zo kunnen we een yogales op een van onze locaties verzorgen, maar we komen ook graag langs, met alle benodigde materialen, bij jou. Ook vaste wekelijkse lessen behoren tot de mogelijkheid.

De Balanzs Yoga lessen kenmerken zich door een down-to-earth aanpak. Ook absolute beginners zijn bij ons welkom. Yoga, Mindfulness, meditatie : er zijn tal van opties. Ook tailormade body & mind programma’s zijn mogelijk. De lessen & programma’s worden gegeven door ervaren docenten, met verschillende achtergronden, om zo de perfecte aansluiting te hebben met de medewerkers van jouw bedrijf.

Wil je meer weten? Of ontvang je graag een offerte? Mail ons dan op bedrijfsyoga@balanzs.nl.

Balanzs bedrijfsyoga