begin nu!

Beginnen met yoga, hoe doe je dat? Heel simpel! Gewoon doen!

Kom naar de studio voor een proefles, je hoeft niet te reserveren. Zoek in het rooster een les die je aanspreekt en kom 15 minuten voor aanvang van de les. Ervaar wat je prettig vindt en ontdek bij Balanzs je favoriete yogastijl. Iedereen is anders en heeft andere behoeften, daarom biedt Balanzs een variatie aan yogastijlen. Beginners zijn welkom in iedere les.

Gezond en fit met yoga

Yoga is de manier om fit te worden, van buiten en van binnen. Al meer dan 5000 jaar draagt yoga bij aan het welzijn van mensen wereldwijd. Yoga is dan ook een geweldige workout..

  • Tijdens een Hot Yoga les verbrand je wel 600 kcal!
  • Van regelmatig yoga beoefenen word je krachtig en flexibel.
  • Het helpt je ontspannen, je hoofd leeg te maken en biedt rust in een hectische wereld.

‘Yoga moves your body and your mind…’

Bij Balanzs is iedereen welkom

Je kan op ieder gewenst moment starten, bij Balanzs zijn beginners welkom in elke les. Onze docenten hebben oog voor iedereen en geven indien nodig oefeningen op maat.

nu gratis 7 dagen Yoga!

Wat heb je nodig voor je eerste les?

Om goed te beginnen vragen we je zo’n 15 min voordat de les begint aanwezig te zijn, zodat we je wat uitleg kunnen geven. Kleed je luchtig, zelfs bij een niet “HOT” les is het bij ons lekker warm. Bij een Hot Yoga les zijn de meeste mensen gekleed in een kort, elastisch broekje en een topje. Voor mannen is een t-shirt optioneel. Neem een grote badhanddoek mee. Een matje hebben wij voor je. Yoga doe je op blote voeten, dus meer heb je niet nodig. Zorg er wel voor dat je voldoende water hebt gedronken, zeker voor een Hot Yoga les. En vooral belangrijk: Ook al zal alles misschien niet de eerste keer lukken, gewoon plezier hebben en genieten zijn bij ons cruciaal. Daarom kan je bij ons meerdere lessen uitproberen, zo vind je vanzelf een yogastijl die bij jou past!

Ik wil meer info