massages Den Haag

Kan je wel wat meer energie gebruiken? Of wil je gewoon eens lekker ontspannen? Doe je zelf een plezier en boek een massage!


beauty01

Professionele masseurs staan voor je klaar

Bij Balanzs staan professionele, gecertificeerde masseurs voor je klaar. Ieder heeft een eigen specialiteit. Zo kunnen we een breed scala aan massages en behandelingen aanbieden. Maar wat je ook kiest, één ding is zeker: alle aandacht is voor jou en de massage wordt afgestemd op jouw unieke wensen.

 

Ayurvedische Marma behandeling

Marma lijkt op acupressuur en komt uit de Ayurveda. Tijdens de behandeling worden licht de drukpunten op de energiebanen aangeraakt waardoor de energie in het lichaam sneller gaat stromen en afvalstoffen worden opgeruimd. Mensen ervaren diverse effecten o.a.; een diepe ontspanning, rust in het hoofd, helemaal zen, een leeg hoofd, meer in het lichaam & meer focus. Ideaal voor als je bijvoorbeeld veel stress hebt, druk druk bent, piekert, je veel negatief denkt, burn out klachten hebt, een griep hebt die maar niet over gaat of als je gewoon zin hebt in ontspanning!

Goed om te weten:
– Drink 2 dagen voor de behandeling geen alcohol
– Drink op de dag zelf geen koffie
– Een behandeling is niet geschikt als je zwanger bent, net bevallen bent of net een operatie hebt ondergaan (afgelopen 3 maanden)

Zorg ervoor dat je na de behandelingen geen afspraken meer hebt zodat je lichaam en geest de ruimte hebben om te ontspannen en de behandeling zijn werk kan doen. Zo heb je het meest optimale effect van de behandeling. Je bent welkom!

Masseuse Iris

Prijs: 55 euro (60 min)

De Marma behandeling is dagelijks te boeken op de locatie Veenkade!
Geef de locatie aan bij de boeking.
Marma behandeling kan je boeken tot 18:30 s’avonds.

boek nu

 

Hot Stone Massage

Kom en ervaar de helende warmte van een Hot Stone massage. Soepele basalt stenen worden geplaatst op de knooppunten van je lichaam: de wervelkolom, de palmen van je handen en tussen vingers en tenen. De warmte van de stenen dringt diep door in het spierweefsel. Door stress gespannen spieren komen daardoor weer los. Pijn en kramp worden weggenomen.

Masseuse Marian

Prijs: 33 euro (30 min) of 60 euro (60 min)

Boek nu

 

Ontspanningsmassage

Kom en laat je masseren naar een staat van volledige ontspanning. De ontspanningsmassage biedt wat jij op dat moment nodig hebt om te ontspannen. Verschillende technieken kunnen daarbij worden ingezet lange strijkingen, knellingen en fricties, reflexen technieken energetische massage technieken.

Masseuses Bianca, DongIris, Marian & Kristal 

Prijs: 33 euro (30 min), 55 euro (60 min) of 75 euro (90 minuten)

Boek nu

Nek, schouder & rug ontspanningsmassage

Last van spanning in de nek, schouders en/ of rug? Behoefte aan een stukje rust in je hoofd? Deze massage is de ideale combinatie van fysieke en geestelijk ontspanning. De bekende gespannen plekken in rug, nek en schouders worden eerst aan de achterkant gemasseerd. Na een half uur draai je op de rug en dan worden de schouders, nek en het hoofd aan de voorkant gedaan. De strijkingen op het hoofd zorgen voor rust in de gedachten. Een veel gehoorde reactie van bezoekers is ‘bij de eerste aanraking op het hoofd zakte ik meteen heerlijk weg, ik kon gewoon niet meer nadenken’. 

Masseuse Iris

Prijs: 33 euro (30 min), 55 euro (60 min)

Boek nu

Hoofdmassage gecombineerd met schouder nek

Een hoofdmassage is speciaal voor mensen die even willen dat de gedachten stroom wat rustiger wordt. Een veel gehoorde reactie is dat mensen door de aanrakingen op het hoofd simpel weg niet meer kunnen nadenken.  Als je kiest voor 60 minuten dan worden ook nog de spieren in de nek, schouders en rug meegenomen. Vooral bovenin bij de nek en schouders slaat het lichaam veel spanning op. Verlaat die spanning het lichaam langere tijd niet dan kan dat ervoor zorgen dat je in gedachten vast blijft zitten omdat de energie uit het hoofd niet weg kan. De massage is een combinatie van massage grepen en een zachte aanrakingen van de ayurvedische marma punten. Wil je extra lang genieten van deze massage? Zorg dan dat je na de behandeling geen afspraken meer hebt of lange lijsten met things to do.  Maar ga lekker chillen.

Masseuse Iris

Prijs: 33 euro (30 min), 55 euro (60 min)

Boek nu

Ontstress advies & Ontspanningsmassage

Maak van 2018 een relaxt jaar en krijg een persoonlijk advies en een ontspanningsmassage van onze masseuse Iris. Je krijgt advies over yoga & massage oefeningen die afgestemd zijn op jouw spanningsklachten en die je makkelijk thuis kunt doen. Daarbij krijg je een uitgebreide rug, nek en schouder massage zodat je, zonder zelf iets te doen, relaxt weer vertrekt. Stuur een mail naar hallo@balanzs.nl en je wordt gebeld voor een afspraak.

Masseuse Iris

Prijs: 65 euro (75 minuten)

Boek nu

 

Pitjit Massage

Pitjit is een Indonesische massage en wordt al eeuwenlang van ouder op kind overgedragen. Aanraking is verweven in de Indonesische cultuur. Een uitgebreide pitjit wordt met aandacht en toewijding gegeven en is ontspannend en helend. Daarnaast wordt het natuurlijke genezingsproces van het lichaam ondersteund, en herstelt het de energiebalans. Pitjit kenmerkt zich door de stevige massage technieken met veel en snelle opeenvolgende bewegingen.

Masseuse Bianca

Prijs: 33 euro (30 min), 55 euro (60 min) of 75 euro (90 minuten)

Boek nu

 

Wil jij iemand verrassen met een massage? Koop dan nu online een giftcard:

Geef nu

Klik hier voor een overzicht van de prijzen