Massages Rotterdam

Kan je wel wat meer energie gebruiken? Of wil je gewoon eens lekker ontspannen? Doe je zelf een plezier en boek een massage!

beauty01

Professionele masseurs staan voor je klaar

Bij Balanzs staan professionele, gecertificeerde masseurs voor je klaar. Ieder heeft een eigen specialiteit. Zo kunnen we een variatie aan massages en behandelingen bieden. Maar wat je ook kiest, één ding is zeker: alle aandacht is voor jou en de massage wordt afgestemd op jouw unieke wensen.

Ontspanningsmassage

Kom en laat je masseren naar een staat van volledige ontspanning. De ontspanningsmassage biedt wat jij op dat moment nodig hebt om te ontspannen. Verschillende technieken kunnen daarbij worden ingezet lange strijkingen, knellingen en fricties, reflexen technieken energetische massage technieken.

Prijs: 33 euro (30 min), 55 euro (60 min) of 75 euro (90 minuten)

Masseurs Brigitte & Barbara

Boek nu

Reiki behandeling

Het Japanse woord Reiki betekent letterlijk “ Universele Energie”. Tijdens de behandeling wordt deze energie doorgegeven d.m.v. een zachte handoplegging. Reiki is een spirituele geneeswijze die een evenwichtig functioneren ondersteunt op elk niveau: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en sociaal. Dit is onafhankelijk van je leeftijd of gezondheidstoestand. Het algemene kenmerk van Reiki is een snelle afname van spanning, verlichting van pijn en onrustige gevoelens. Reiki zorgt voor balans en harmonisering voor lichaam en geest.

Reiki ondersteunt bij psychische en lichamelijke klachten zoals:

 • Burn-out, stress en overspannenheid;
 • Slaapproblemen;
 • Veel piekeren;

Reiki is ook geschikt ter ontspanning of als moment voor jezelf, zonder bepaalde klachten.

Masseuse Anouk

Prijs: 55 euro (60 min) of 75 euro ( 90 min)

Boek nu

Marma Massage

Marma massage is een Ayurvedische ontspannende massage, die helpt bij het revitaliseren, her-balanceren en verjongen van het lichaam. Het is een volledige lichaamsmassage van 60 of 90 minuten, gedurende de Marma punten worden gedrukt. Tijdens de massage worden de drukpunten op de energiebanen aangeraakt waardoor de energie in het lichaam sneller gaat stromen en afvalstoffen worden opgeruimd. Mensen ervaren diverse effecten o.a.; een diepe ontspanning, rust in het hoofd, helemaal zen, een leeg hoofd, meer in het lichaam & meer focus. Ideaal voor als je bijvoorbeeld veel stress hebt, druk druk bent, piekert, je veel negatief denkt, burn out klachten hebt of als je gewoon zin hebt in ontspanning! Volgens de Indiase Schriften zijn er 107 Marma punten in het lichaam (108e is de geest) die kwetsbaar zijn voor pijn en langdurige effecten op het lichaam kunnen veroorzaken.

Voordelen van Marma massage:

 • Verhelpt vermoeidheid;
 • Verjongt lichaam en organen;
 • Versterkt het lichaam;
 • Verhoogt de levensduur;
 • Helpt tegen ziekte;
 • Versterkt de huid en verbetert huidskleur en textuur.

Masseuse Marie

Prijs: 55 euro (60 min) of 75 euro ( 90 min)

Boek nu

Hot Stone Massage

Kom en ervaar de helende warmte van een Hot Stone massage. Soepele basalt stenen worden geplaatst op de knooppunten van je lichaam: de wervelkolom, de palmen van je handen en tussen vingers en tenen. De warmte van de stenen dringt diep door in het spierweefsel. Door stress gespannen spieren komen daardoor weer los. Pijn en kramp worden weggenomen.

Masseuse Brigitte

Prijs: 33 euro (30 min) of 55 euro (60 min)

Boek nu

Sport massage

Een sportmassage is een therapeutische massage en heeft een ondersteunend effect bij het zelfherstellend vermogen van uw lichaam. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage worden de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd en wordt de spierpijn zoveel mogelijk voorkomen. Sportmassage is
een stevige massage waarbij aan de opbouw en conditie van uw spieren wordt gewerkt.

Masseurs Brigitte 

Prijs: 33 euro (30 min) of 55 euro (60 min)

Boek nu

Healing massage

Healing massage is een zachte en ontspannende massage van 2 uur die focust op harmoniseren van het lichaam, intellect en geest.  Het voornaamste en unieke concept van de healing massage method is dat de mens bestaat uit meer dan spieren, tissue en organen.  Het is een complex instrument dat zichzelf kan helen in tijd.

Healing massage is goed voor personen die gespannen zijn, onrustig en actie gericht zijn.
De voordelen van healing massage zijn :

 • verlaagt stress;
 • bezorgt lichamelijke relaxatie;
 • verbetert bloed circulatie;
 • bouwt immuniteit van het lichaam en verjongt de geest.

Masseuse Marie

Prijs: 75 euro (90 min) of 110 euro (120 min)

Boek nu

Chakra energie massage

De chakra energie massage is een totale body massage gecombineerd met Reiki en holistisch pulsing waarbij de masseuse op gevoel masseert langs de zeven chakra’s de achterkant en voorkant. Startend bij de voeten achterkant en eindigt bij de voeten voorkant. Bij deze massage worden hoofd,  buik en borstspier ook meegenomen.

Bij deze massage wordt naast handoplegging ook gebruik gemaakt van olie.

Masseuse Barbara

Prijs: 75 euro (90 min)

Boek nu