masterclasses

Nieuw bij Balanzs: Masterclasses

Wil jij jouw practice verdiepen? Meer weten over de ins en outs van Yoga? Leren van de passie van onze docenten? Nu bij Balanzs: Masterclasses. In deze (+/-)90 minuten sessies delen onze docenten hun passie met jou. Ontdek de zonnegroet , of flooooooww  op muziek. We organiseren deze classes op regelmatige basis. And the best news: het is gratis voor al onze 3-6-12 maanden onbeperkt kaart houders! Heb je geen 3-6-12 maandenkaart? Voor 20 euro per class ben je van harte welkom! Vol=Vol….

Klik op boek nu om je in te schrijven, en vervolgens op ‘enroll as unpaid’.  Of stuur een e-mail naar hallo@balanzs.nl

Hotyoga01

08/04: Yoga Natural Movement
Meditatie door beweging

Een zoektocht naar kracht door zachtheid, lichaamsbewustzijn en bewegingsbewustzijn. Yoga Natural Movement is Yoga zonder mat.Yoga Natural Movement gaat over transities, overgangen. Aandacht voor de transitie van de ene asana naar de volgende maar ook naar dat wat er tussen de ananas gebeurt. Dat moment waarop je heel bewust bent en de connectie voelt met adem, ruimte en lichaam. Het moment waarop je helemaal in het hier en nu bent.

We gaan op zoek naar de fysieke mogelijkheden van ons lichaam. We bewegen weg van onze comfort zone, en het aller belangrijkste; met heel veel plezier! Yoga Natural Movement is geschikt iedereen. Yoga ervaring is niet nodig.

Date: 8 April 2018
Time: 14:30 – 16:00
Location: Balanzs Veenkade
Price: €20,-/free
Teacher: Judith