7 dagen gratis

7 dagen gratis yoga

Wil jij graag een keer een les bij ons proberen en woon je in de omgeving Den Haag of Rotterdam? Kom dan nu naar één van onze studio’s en maak gebruik van een week lang gratis yoga bij Balanzs!

kom langs

Jong, oud, flexibel of niet, iedereen is welkom! Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, kom gewoon +- 15 minuten voor aanvang van een les naar de studio en na een korte uitleg kun je meteen gratis meedoen! Iedereen binnen een straal van 20 km van Den Haag of Rotterdam is welkom.

ervaar

Je hebt in totaal 7 aaneengesloten dagen de tijd om ons yoga aanbod kosteloos uit te proberen. We raden je aan om in deze week zo veel mogelijk verschillende lessen & docenten te proberen. De proefweek is geheel vrijblijvend; je zit dan niet vast aan een abonnement.

geniet

Bij ons in de studio is het altijd lekker warm. Doe daarom luchtige kleding aan, zoals een t-shirt en een korte broek. Voor de Hot Yoga neem je kleding mee waarin je flink kan zweten. Verder is een grote badhanddoek en een flesje water handig. Wij hebben eventueel een matje voor je.

ervaringen van de proefweek

Ik wilde yoga proberen maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Er zijn zo veel verschillende stijlen. Uiteindelijk heb ik tijdens mijn proefweek 5 verschillende lessen gevolgd. Alle lessen waren toegankelijk, ook voor beginners zoals ik. Aanrader!

Stijn van Dam

Wauw! Na mijn eerste Vinyasa flow proefles was ik meteen verkocht. Ik heb al veel yoga gedaan, maar ik vind de meeste studios vaak te zweverig. Balanzs is lekker down-to-earth en de kwaliteit van de docenten ligt heel hoog.

Emma Velasquez

gezond en fit met yoga

Yoga is de manier om fit te worden, van buiten en van binnen. Ervaar alle voordelen zelf.