Beauty en Massage team Den Haag

kristal

Kristal

Ik heb de opleiding Klassieke Shiatsu therapie gevolgd omdat ik op zoek was naar iets waarmee ik mezelf en mijn leven beter in balans kon brengen in een hectisch bestaan met vele keuzemogelijkheden. Met Shiatsu, massage en meditatie ben ik steeds meer de balans in mijzelf en mijn levensstijl gaan hervinden.

Het is mijn passie door middel van aandacht en aanraking bij te kunnen dragen aan een goed gevoel met het zelf. Met Shiatsu kun je bewust worden van wat er in je leven speelt. Het zelf helend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Op deze wijze kun je verantwoordelijkheid nemen en de stappen zetten die leiden tot jouw welzijn.

Naast Klassieke Shiatsu therapie dans ik al vanaf het moment dat ik kon staan. Yoga en Do-In zijn heerlijke bewegingsvormen waarmee de levensenergie goed gaat stromen.

Maak contact tussen lichaam en geest, yin en yang en laat de energie stromen. Ik ontmoet je graag op de mat!

Welke massages geeft Kristal:

Shiatsu behandeling
Ontspanningsmassage

 iris-kester-marma

Iris

Bij Balanzs geef ik diverse massages en behandelingen waaronder ontspanningsmassages, Ayurvedische behandelingen en ontstress advies.  Al meer dan 15 jaar beoefen ik en volg ik opleidingen op het gebied van yoga, meditatie, massage, ademhalingstechnieken, lichaamstherapie en energiewerk. Bij Balanzs kan ik al mijn ervaring en kennis bundelen en doorgeven. Ik gebruik diverse massagetechnieken en geef automatisch ook energie door aan je lichaam en geest. Een bezoek is zowel lichamelijk als geestelijk een ontspanning want alles staat met elkaar in verbinding.

Kom vooral voor een bezoek als je behoefte hebt aan diepe ontspanning en niet zomaar een massage, als je sensitief bent, een stress volle periode doormaakt of net achter de rug hebt, als je een burn out hebt of denkt te gaan krijgen, als je moe bent en ook voor iedereen die behoefte heeft aan zachte en diepe ontspanning. Je bent welkom!

Welke massages geeft Iris:

Marma behandeling
Ontspanningsmassage

Marian-0192

Marian

Ik heb het leukste vak wat er bestaat. Ik werk sinds 1989 als schoonheidsspecialiste, de huid is ons grootste gevoelsorgaan dus daar zie je veel aan. Hiermee kan je mensen verder helpen zowel innerlijk als uiterlijk niets is mooier. Verder masseer ik en ben ik pedicure, genoeg werkzaamheden om mensen met een lach naar huis te laten gaan en ik ook ; )

Naast dat Marian schoonheidsspecialiste & pedicure is, geeft Marian de volgende massages:

Ontspanningsmassage
Hot stone massage

balance

Bianca

Bianca Dekker is opgegroeid in een multicultureel gezin in Den Haag. Als jong meisje maakte ze al vroeg kennis met de traditionele Indonesische massage ‘Pitjit’, en leerde ze de kunst van het masseren. Pitjit is rijk aan diverse massagetechnieken en wordt gegeven met veel aandacht en gevoel. Pitjit is een krachtige, dynamische en stimulerende massage, maar kan ook gebruikt worden als ontspanningsmassage en helpt het lichaam de balans te hervinden tussen lichaam en geest.
Bianca is tevens een gecertificeerd massage therapeut in Sport,- en Klassieke massage. Tijdens de massage streeft ze ernaar om een diepe ontspanning te creëren tussen lichaam en geest door middel van persoonlijke aandacht en de intuïtieve kunst van het aanraken. Ze biedt volledige lichaamsmassages aan, waarvan elke massage sessie is toegespitst op de persoonlijke wensen.

Welke massages geeft Bianca:

Ontspanningsmassage
Traditionele Javaanse/Pitjit massage
Sport massage

 

Dong-9939

Dong

De oorsprong van Dong ligt in de rijke Chinese cultuur. Al van jongs af aan heeft ze haar passie ontdekt voor dansen, gymnastiek en lichamelijke bewegingen. Sinds 1995 heeft Dong ruim 13 jaar als maatschappelijk werker vele gezinnen begeleid. Dit deed haar groeien als mens.

Een jarenlange zoektocht naar haarzelf en naar een plek waar ze zich thuis voelt heeft geresulteerd in het volgen van diverse opleidingen en trainingen, waaronder Dynamic Yoga, Do-in, massage & Klassieke Shiatsu Therapie.
Dong gelooft in de levenskracht van ieder mens. Haar passie is ieder mens zijn of haar levenskracht te laten ontdekken en benutten.
Naast yogalessen geeft ze bij Balanzs ook behandelingen in Shiatsu, Reiki en massage. Graag wil Dong haar kennis en ervaring met jou delen, vanuit het lichaam, het hart en het (bewust)ZIJN. Vind het thuis in je eigen lichaam!

Welke massages geeft Dong:

Shiatsu behandeling
Ontspanningsmassage

Wil je iemand verrassen met een massage? Koop dat nu online een giftcard:

Geef nu