den haag-laan van meerdervoort

Verwarm jezelf van binnenuit in onze Hot Yoga studio met State of the Art infraroodverwarming en bamboevloer. Goed voor Yogi’s en voor het milieu. Kom dus vooral een keertje langs om kennis te maken.

De Balanzs studio in Den Haag heeft een ruime yogastudio met veel daglicht en state of the art infrarood verwarming. Ideaal voor een heerlijke yogales. De kleedkamers en douches bieden je alle gemak. In de ruime lounge kan je terecht voor een heerlijk drankje, een praatje met de yoga docent of mede yogi’s of even rustig nagenieten van de les. Kijk ook eens in de boetiek, daar vind je alles wat je nodig hebt voor je yogales, maar ook yogafood & beauty producten.

lounge

Een kopje thee, een gezond drankje, even bladeren door een tijdschrift, bijpraten met een medeyogi of napraten met de docent: In de loungehoekjes bij Balanzs voel je je helemaal thuis.

behandelruimtes

In onze behandelkamers kun je heerlijk ontspannen & genieten. Beleef de diepe ontspanning van een massage na de yogales. Yoga opent je lichaam zodat de massage daarna nog effectiever is. Een fantastische ervaring!

yoga studio

In onze ruime yogastudio (125 m2) kun jij gaan genieten van jouw yogales. Door de glazen gevel kijk je uit op de prachtige oude kastanjeboom in onze tuin. De plek om na de les even te ontspannen in de frisse buitenlucht.

boetiek

In onze boetiek vind je alles wat je nodig hebt voor jouw yogales & meer! Zo verkopen we allerlei superfoods, producten van Weleda & Lakshmi en meer.

infrarood verwarming

Van binnenuit verwarmd worden met ons state of the art systeem zorgt voor minder spierpijn, een mooiere huid & een versterking van het immuunsysteem. Bovendien voelt de warmte super aangenaam. Alsof je heerlijk in de zon staat.

waar vind je ons?

Balanzs Den Haag ligt in het Zeeheldenkwartier, aan de Laan van Meerdervoort. De studio is goed bereikbaar per openbaar vervoer (tramlijn 16) , fiets en auto. Gratis parkeren kan vlakbij in de ambassadewijk. Betaald parkeren kan tegenover de studio.