rotterdam-mariniersweg

i

In hartje Rotterdam: Balanzs Yoga Mariniersweg. Geniet van allerlei verschillende yogalessen bij ons. Van inspannende Hot Yoga met state of the art infrarood verwarming tot ontspannende Yin Yoga.  Kom vooral een keertje langs om kennis te maken. Bijvoorbeeld door mee te doen met onze 7 dagen gratis proefweek aanbieding!

De Balanzs studio in Rotterdam heeft een ruime yogastudio met heel veel daglicht en state of the art infrarood verwarming. Ideaal voor een heerlijke yogales. De kleedkamers en douches bieden je alle gemak voor en na de yogales. In de ruime lounge kan je terecht voor een heerlijk drankje, een praatje met de yoga docent of mede yogi’s of even rustig nagenieten van de les. Kijk ook eens in de boetiek, daar vind je alles wat je nodig hebt voor je yogales, yogafood & beauty producten.

lounge

In onze ruime lounge kan je genieten van een kop koffie, thee of een lekkere cold pressed juice. Of even bladeren door een tijdschrift, bijpraten met een medeyogi of napraten met de docent: In de loungehoekjes bij Balanzs voel je je helemaal thuis.

studio

In onze ruime yogastudio (125 m2) kun jij gaan genieten van jouw yogales. Door al het natuurlijke licht en onze state of the art infrarood verwarming beleef jij een fantastische yogales.

behandelkamers

In onze behandelkamers kun je heerlijk ontspannen & genieten. Beleef de diepe ontspanning van een massage na de yogales. Yoga opent je lichaam zodat de massage daarna nog effectiever is. Een fantastische ervaring!

kleedkamers

Lockers, fohns, douches: Je vindt het in onze ruime kleedkamers.

infrarood verwarming

Van binnenuit verwarmd worden met ons state of the art systeem zorgt voor minder spierpijn, een mooiere huid & een versterking van het immuunsysteem. Bovendien voelt de warmte super aangenaam. Alsof je heerlijk in de zon staat.

waar vind je ons?

De Balanzs Studio ligt in het centrum van Rotterdam, op de Mariniersweg. De studio is goed bereikbaar per openbaar vervoer (station Blaak), fiets en auto. Betaald parkeren kan tegenover de studio of in de nieuwe parkeergarage van de Markthal.