Rebecca

Rebecca is een onverzadigbaar nieuwsgierige yogi en levensenthousiast. Een echte science-, spirit & wonderjunkie. Met een achtergrond in neurowetenschappen, filosofie en psychologie, verbindt ze graag verschillende aspecten van wat het betekent om mens te zijn. Hoewel ze al jaren speelde met de gedachte om met yoga te beginnen, vond ze haar weg naar de mat pas in haar vroege twintigerjaren. Het klikte meteen. Al snel wist ze dat ze dieper in de practice wilde duiken en het wilde delen met anderen. Ze volgde haar 200hr Vinyasa & Yin teacher training hier bij Balanzs.

Ze gelooft in de magie van de wetenschap en de wetenschap van magie – en dat we die laatste creëren wanneer we openbreken, onze laagjes afpellen, dapper elke centimeter doorvoelen, en open en nieuwsgierig blijven. Yoga is een manier voor haar om dit te delen. Om de wonderen en intelligentie van onze bodyminds te ervaren, en zo stapje bij beetje meer van deze ‘human experience’ en onszelf te gaan houden.

Bruggen slaand tussen wetenschap en spiritualiteit, moderne inzichten en eeuwenoude wijsheid, diepte en lichtheid, practice & play, nodigt ze je uit om thuis te komen in je lichaam. Met wortels in dans en turnen staan flow en vloeiende bewegingen bij haar centraal, evenals speelsheid en ruimte voor trial-and-error. Ze laat je graag met de rand van je comfort zone flirten: langzaam maar zeker grenzen verleggend, altijd in proces, altijd veranderend.