7 dagen gratis Rotterdam

7 dagen gratis yoga

Wil jij graag een keer een les bij ons proberen en woon je in de omgeving Rotterdam? Kom dan nu naar één van onze studio’s en maak gebruik van 7 dagen gratis yoga bij Balanzs!

kom langs

Jong, oud, flexibel of niet, iedereen is welkom! Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, kom gewoon +- 15 minuten voor aanvang van een les naar de studio en na een korte uitleg kun je meteen gratis meedoen! Je dient te wonen binnen een straal van 20 km van Rotterdam.

ervaar

Je hebt in totaal 7 aaneengesloten dagen de tijd om ons yoga aanbod kosteloos uit te proberen. We raden je aan om in deze week zo veel mogelijk verschillende lessen & docenten te proberen. De proefweek is geheel vrijblijvend; je zit dan niet vast aan een abonnement.

geniet

Bij ons in de studio is het altijd lekker warm. Doe daarom luchtige kleding aan, zoals een t-shirt en een korte broek. Voor de Hot Yoga neem je kleding mee waarin je flink kan zweten. Verder is een grote badhanddoek en een flesje water handig. Wij hebben eventueel een matje voor je.

ervaringen van anderen

Super fijn om op een laagdrempelige manier kennis te kunnen maken met yoga.

Stijn van Dam

Na mijn eerste Vinyasa flow proefles was ik meteen verkocht. Balanzs is echt een fijne yogastudio.

Emma Velasquez

gezond en fit met yoga

Yoga is de manier om fit te worden, van buiten en van binnen. Al meer dan 5000 jaar draagt yoga bij aan het welzijn van mensen wereldwijd. Yoga is dan ook een geweldige workout..